'Je bent beperkt, hoort bij Fortuna: maar een linksback zou wel fijn zijn'

'Je bent beperkt, hoort bij Fortuna: maar een linksback zou wel fijn zijn'

28-01-2020 20:08
14

Fortuna Sittard heeft in alle rust toe kunnen werken naar het restant van de KNVB Beker-wedstrijd tegen Feyenoord van dinsdagavond. Op transfergebied is het rustig gebleven in Zuid-Limburg, laat trainer Sjors Ultee desgevraagd weten.

Mica Pinto vertrok aan het begin van de transferperiode naar Sparta en ook Agim Zeka en Sander Rau namen afscheid. Verder is er geen concrete belangstelling voor spelers, terwijl Fortuna ook geen haast heeft met het aantrekken van spelers.

Alleen het gemis van Pinto zou eventueel opgevangen kunnen worden. "We zouden graag een tweede linksback hebben (als concurrent van George Cox, red.). Nu kunnen we schuiven met Grégoire Amiot, die daar ook kan spelen. Maar een echte linksback zou wel fijn zijn", aldus de trainer in gesprek met FOX Sports.

Of die er ook gaat komen, is echter nog maar zeer de vraag. Ultee weet dat de Sittardse bomen niet tot in de hemel groeien. "Je weet dat je beperkt bent, dat hoort bij het werk van Fortuna en dat is ook geen ramp. Maar een linksback zou wel fijn zijn", benadrukt hij opnieuw.