Kalou clasht met Klinsmann en Hertha BSC: Dit heb ik nog nooit meegemaakt

Kalou clasht met Klinsmann en Hertha BSC: "Dit heb ik nog nooit meegemaakt"

Gepubliceerd: woensdag 29 januari 2020 om 07:15wo 29-01-2020 om 07:15

Salomon Kalou ligt op ramkoers met Hertha BSC. De oud-spits van Feyenoord is niet meer welkom bij de Duitse club, die hij al sinds 2014 dient. Kalou (34) verwijt Hertha een gebrek aan respect.

Kalou komt dit seizoen amper nog in actie en hoeft niet meer mee te trainen van Jürgen Klinsmann, de nieuwe trainer van Hertha. In plaats daarvan is hij met de fitnesstrainer in de weer. "Dit heb ik nog nooit meegemaakt", vertelt Kalou aan de Berliner Zeitung. "Ik ben fit en klaar om te spelen. Als het team me nodig heeft, zal ik er staan."

Kalou speelde de afgelopen jaren een belangrijke rol bij Hertha, maar is dit seizoen overbodig en mag weg. Hij vindt dat de club hem respectloos behandelt. "Het is niet dat ik hier nog maar een paar dagen of maanden ben. Ik zit hier al bijna zes jaar en heb altijd mijn doelpunten gemaakt. Ik vind niet dat ik een voorkeursbehandeling moet krijgen, maar het gaat me om respect. En dat ontbreekt."

De spits heeft bij de clubleiding van Hertha gevraagd om een vertrek. "Ik heb opties. In Duitsland en in het buitenland", zegt hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Kalou kan nog mee in de Eredivisie

Eens
88%
Oneens
12%
(1233 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws