'Arsenal pakt stugge onderhandelingen met oud-aanvoerder van NAC opnieuw op'

'Arsenal pakt stugge onderhandelingen met oud-aanvoerder van NAC opnieuw op'

Gepubliceerd: woensdag 29 januari 2020 om 10:57wo 29-01-2020 om 10:57

Laatste update: woensdag 29 januari 2020 om 12:14wo 29-01-2020 om 12:14

Arsenal staat op het punt om de gewenste defensieve versterking binnen te halen. Flamengo-verdediger én oud-speler van NAC Pablo Mari lijkt op huurbasis naar het Emirates Stadium te komen.

Sky Sports meldt woensdagochtend dat de betrokken partijen een 'doorbraak in de onderhandelingen' hebben gevonden en dat de een deal op handen lijkt. Eerder deze week was de Spanjaard al in Londen te vinden om te praten met The Gunners, maar hij vertrok begin deze week weer terug naar Brazilie om de voorbereiding op het nieuwe seizoen met Flamengo te starten. Naar verluid keert de oud-speler van NAC nu weer op korte termijn terug naar Engeland om de deal af te ronden.

In de deal zou daarnaast een optie tot koop bedongen worden door de club uit Noord-Londen. Mocht de deal rondkomen, is Mari de eerste aankoop van Mikel Arteta sinds zijn aanstelling bij Arsenal. Arteta ontkent dat de aanstaande deal iets te maken heeft met de blessure van Skhodran Mustafi. 'Het is voor ons duidelijk wat we willen doen op de transfermarkt. Als we iemand kunnen halen, zou dat fijn zijn, maar dat heeft niks te maken met de status van Mustafi.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws