Van den Brom verbaasd: Ik vind dat hij veel kritiek krijgt, dat slaat nergens op

Van den Brom verbaasd: "Ik vind dat hij veel kritiek krijgt, dat slaat nergens op"

30-01-2020 09:58
43

John van den Brom springt in de bres voor Jeroen Zoet. De tweede doelman van het Nederlands elftal, die in de tweede seizoenshelft door FC Utrecht wordt gehuurd van PSV, wordt volgens zijn trainer onheus bejegend.

"Ik vind dat hij veel kritiek krijgt, dat slaat nergens op", foetert Van den Brom in Voetbal International. "Ze zijn Jeroen aan het zoeken. Ik lees niet alles, maar als ik dat dan hoor... De tegengoal bij FC Eindhoven wordt hem ook verweten. Dat is een eigen doelpunt, ongelukkig."

Zoet laat zich niet kisten, ziet de trainer van FC Utrecht. "Jeroen zit er zelf heel relaxed in, moet ik eerlijk zeggen, maar hij ligt onder een vergrootglas. Daar kunnen wij als FC Utrecht niks aan doen."

"In principe kan hij er óók niet veel aan doen, dat is wat jullie ervan maken en dan vooral de analisten op tv", aldus Van den Brom. "Jeetjemina! Laten we nu blij zijn dat we dit soort jongens nog op doel hebben staan in de competitie, die hopelijk komende zomer het hele land weer plezier kunnen geven."