'Feyenoord gaat voor derde winteraanwinst en wil verdediger huren van Barcelona'

'Feyenoord gaat voor derde winteraanwinst en wil verdediger huren van Barcelona'

30-01-2020 13:14 Laatste update: 14:18
141

Feyenoord wil na de komst van Robert Bozeník en Oguzhan Özyakup toch nog een derde wintertransfer voltooien. Vanuit Spanje sijpelen berichten door dat Juan Brandáriz, alias Chumi, hoog op het Rotterdamse lijstje staat.

Het Spaanse Sport weet te melden dat Feyenoord, samen met Tenerife, werk wil maken van de komst van Chumi. De verdediger is dit seizoen basisspeler bij Barcelona B, dat meestrijdt om promotie naar de Segunda División, het tweede niveau in Spanje. Toch zou een overstap naar Feyenoord of Tenerife een stap omhoog zijn voor de verdediger, schrijft de krant.

Chumi speelt zijn wedstrijden voor het tweede team van de Catalaanse grootmacht, maar traint regelmatig mee met het eerste elftal. De club vindt het geen slecht idee om de verdediger te verhuren, maar moet ook rekening houden met de promotiedoelen van Barça B. Daarom is een deal voorlopig nog onzeker.

Feyenoord rondde eerder deze week de transfers van spits Robert Bozeník en middenvelder Oguzhan Özyakup af, maar hield ogen en oren open voor een eventuele defensieve versterking. Een tijdelijke overstap van Chumi zou in dat straatje passen.