Sierhuis 'al onderweg' naar Reims: 'Medische keuring, zonder dat deal rond is'

Sierhuis 'al onderweg' naar Reims: 'Medische keuring, zonder dat deal rond is'

Gepubliceerd: donderdag 30 januari 2020 om 23:36do 30-01-2020 om 23:36

Kaj Sierhuis is al onderweg naar Stade Reims om een medische keuring te ondergaan. Op het laatste moment probeerde het Mexicaanse Cruz Azul zich nog in de strijd te mengen om Sierhuis, maar die wil niet naar Mexico vertrekken.

"Hij is al onderweg, hij wil naar Stade Reims", geeft Algemeen Dagblad-journalist Freek Jansen donderdagavond aan bij Voetbalpraat van FOX Sports. "Ajax en Groningen zijn er wel uit qua percentages. Ajax is eigenlijk heel coulant geweest, die willen meewerken aan die transfer. Alleen Groningen niet, want Groningen is een beetje in paniek", stelt Jansen.

De Trots van het Noorden dreigt namelijk meerdere spelers te verliezen op de laatste dag van de transfermarkt. Mike te Wierik staat in de belangstelling van Derby County, terwijl Samir Memisevic in de gaten wordt gehouden door twee Chinese clubs. "Daar lijken ineens allemaal aasgieren zich op te richten", vervolgt Jansen. "De kans is aanwezig dat de medische keuring gedaan gaat worden, zonder dat de deal rond is."

Cruz Azul
"Daar komt bij: een Mexicaanse club, Cruz Azul, heeft zich vandaag ook nog gemeld voor Sierhuis", aldus Jansen. "Daar heeft hij geen interesse in, hij wil naar Frankrijk. Groningen ligt alleen nog dwars, omdat ze eerst een vervanger willen hebben."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws