'Groningen wijst bod op Te Wierik af en verkoopt FC Utrecht glashelder 'nee''

'Groningen wijst bod op Te Wierik af en verkoopt FC Utrecht glashelder 'nee''

Gepubliceerd: vrijdag 31 januari 2020 om 11:10vr 31-01-2020 om 11:10

Laatste update: zaterdag 1 februari 2020 om 00:31za 01-02-2020 om 00:31

FC Groningen is vooralsnog niet van plan om mee te werken aan een vertrek van Mike te Wierik. Het Derby County van manager Phillip Cocu legde meerdere voorstellen neer bij de Trots van het Noorden, maar die zijn afgewezen. Dat meldt het Dagblad van het Noorden.

De club uit het Championship wil Te Wierik per direct overnemen van FC Groningen, zo werd donderdag duidelijk. De 27-jarige verdediger heeft een aflopend contract in het Hitachi Capital Mobility Stadion, waardoor dit de laatste kans is voor de eredivisionist om nog aan hem te verdienen. Desondanks lijkt Groningen dus niet van plan om de aanvoerder te laten gaan. 

De Groningers ontvingen ook een bod van FC Utrecht voor Django Warmerdam, die komende zomer eveneens transfervrij is. De linksback mag echter niet weg. De club laat de sportieve belangen prevaleren.

Technisch directeur Mark-Jan Fledderus wacht hoe dan ook een drukke Deadline Day. Samir Memisevic hoopt op een vertrek, terwijl Kaj Sierhuis hard op weg is naar Stade Reims. Inmiddels is er ook buitenlandse interesse voor Ajdin Hrustic. Groningen vindt de voorstellen voor de 23-jarige buitenspeler echter nog niet hoog genoeg.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws