Ajax zonder Ziyech tegen PSV: 'Weten we allemaal, hij is beste van Eredivisie'

Ajax zonder Ziyech tegen PSV: 'Weten we allemaal, hij is beste van Eredivisie'

Gepubliceerd: vrijdag 31 januari 2020 om 16:30vr 31-01-2020 om 16:30

Ajax neemt het zondag op tegen PSV, zonder spelers als David Neres en Hakim Ziyech. Joël Veltman ziet het als de perfecte wedstrijd om weer in de goede flow te raken, maar denkt dat Ajax Ziyech wel gaat missen.

Veltman hoeft niet lang na te denken als hem gevraagd wordt naar het feit of de wedstrijd tegen PSV er een is om het goede gevoel weer terug te vinden. "Ik denk het wel, dat je weer in die goede flow kan komen", vertelt hij in Inside Ajax. Zo'n wedstrijd is het natuurlijk in duizenden, als je deze wint dan heb je zomaar dat gevoel weer terug."

Ajax moet het zondag wel doen zonder smaakmaker Ziyech, die nog herstellende is van een blessure. Een flinke aderlating, zo vindt Veltman. "Ziyech weten we allemaal, dat is de beste speler van de Eredivisie. Dat zegt bijna 99% van de mensen die naar de Eredivisie kijken, en terecht ook. Als die er niet bij is, natuurlijk lever je wat in. Maar dan nog vind ik dat we met de jongens die hier trainen elke dag, elke wedstrijd moeten winnen. Of dat nou met of zonder Hakim is."

Ajax en PSV trappen zondag om 16:45 uur af in de Johan Cruijff ArenA.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws