'Yes we Can', 'Can you believe it': Borussia Dortmund doet zaken met Juventus

'Yes we Can', 'Can you believe it': Borussia Dortmund doet zaken met Juventus

31-01-2020 19:10 Laatste update: 19:12
11

Emre Can is na ruim vijf jaar terug in de Bundesliga. De oud-speler van Bayern München, Bayer Leverkusen en Liverpool wordt door Borussia Dortmund gehuurd van Juventus, laat BVB op Deadline Day weten via de officiële kanalen.

Can wordt door Dortmund gepresenteerd door middel van een ludieke video. De 25-voudig Duits international leest een reeks woordspelingen met zijn eigen naam voor, zoals 'Can you believe it', 'Yes We Can' en 'Can Man Machen'. BVB heeft een optie tot koop bedongen: als aan 'vereinbarte Parameter' voldaan wordt, zal Can definitief worden overgenomen van La Vecchia Signora.

Directeur Michael Zorc is meer dan verheugd over zijn nieuwste aanwinst. "Met Emre halen wij een Duits international binnen, die op meerdere posities inzetbaar is: zowel in de achterhoede als op het middenveld", laat hij weten via de officiële kanalen. "Bovendien brengt hij niet alleen techniek met zich mee, maar ook fysieke kracht en een grote wil om te winnen."

Can is na Erling Braut Haaland de tweede winterse transfer voor BVB. Paco Alcácer (Villarreal), Julian Weigl (Benfica) en Jacob Bruun Larsen (Hoffenheim) vertrokken juist.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie