Droomtransfer naar AC Milan afgeketst: Wigan Athletic-back te laat voor keuringen

Droomtransfer naar AC Milan afgeketst: Wigan Athletic-back te laat voor keuringen

Gepubliceerd: vrijdag 31 januari 2020 om 19:56vr 31-01-2020 om 19:56

Antonee Robinson heeft een zéér bijzondere Deadline Day-transfer aan zijn neus voorbij zien gaan. De 22-jarige linksback had van Wigan Athletic naar AC Milan kunnen verhuizen, maar die deal is op het allerlaatste moment niet doorgegaan.

De nummer 22 van het Championship en de nummer 8 van de Serie A kwamen donderdagavond tot een overeenkomst en Robinson reisde vrijdag naar Milaan af, legt Wigan Athletic uit via een statement op de officiële kanalen. In de modestad onderging hij zijn medische keuring.

De Italiaanse wetgeving verplichtte Robinson echter om aanvullende medische testen te ondergaan. Dit bleek de 'dealbreaker' in de opvallende transfer: deze keuring kon namelijk niet voor de transferdeadline op vrijdagavond uitgevoerd worden, waardoor de transfer is afgeketst.

De zevenvoudig international van de Verenigde Staten zal voorlopig dus bij Wigan blijven. The Latics huurden Robinson vorig seizoen al van Everton en namen de back afgelopen zomer voor ruim twee miljoen euro definitief over.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws