PSV haalt geen vervanger voor Bergwijn: 'Ik zit hier voor de toekomst van de club'

PSV haalt geen vervanger voor Bergwijn: 'Ik zit hier voor de toekomst van de club'

01-02-2020 09:26
105

PSV is de afgelopen transferperiode niet opzoek geweest naar een nieuwe aanvaller. Volgens technisch manager John de Jong krijgt Sam Lammers alle vertrouwen in het Philips Stadion.

"We hebben volledig vertrouwen in Sam Lammers", vertelde De Jong vrijdag. "We weten dat hij terugkomt vanuit een blessure. Maar uiteindelijk moet je afwegingen maken. Ik denk dat we hem het vertrouwen moeten geven. Hij heeft bewezen dat hij doelpunten kan maken."

PSV legt daarmee de druk op de schouders van de 22-jarige Lammers, die pas net hersteld is van een zware blessure. "Dat klopt, en op de andere aanvallers die we in deze selectie hebben…", stelt De Jong, die een belangrijke reden ziet om het vertrek van Steven Bergwijn naar Tottenham Hotspur niet op te vangen met een nieuwe aanvaller.

"Ik denk dat ik hier ook zit voor de toekomst van PSV. Het is ook belangrijk dat we daar aan denken. Het is niet alleen de korte termijn", stelt de technisch manager. "Als we nu ineens heel veel geld uitgeven aan een nieuwe aanvaller van wie we denken dat hij 'misschien' de goals gaat maken... We hebben ook te denken aan de toekomst en een nieuwe trainer die wellicht een idee heeft over de samenstelling van de selectie."