'Conflict rond Messi geeft Manchester City hoop op droomtransfer'

'Conflict rond Messi geeft Manchester City hoop op droomtransfer'

Gepubliceerd: donderdag 6 februari 2020 om 07:27do 06-02-2020 om 07:27

Manchester City houdt de situatie van Lionel Messi bij FC Barcelona nauwlettend in de gaten. De Engelse club is bereid om snel te schakelen als Messi een signaal geeft dat hij de Catalaanse grootmacht wil verlaten, meldt The Times in Engeland. 

De aanvoerder raakte deze week in conflict met technisch secretaris Eric Abidal, die in een interview vertelde dat de spelers een grote invloed hadden op het ontslag van Ernesto Valverde. Messi reageerde op social media op de uitspraken van Abidal en daagde de Fransman uit om met namen te komen. Na een twee uur durend gesprek op woensdag lijken de partijen weer door één deur te kunnen en is een ontslag van Abidal dus afgewend.

Maar het conflict van Messi bij Barcelona geeft geïnteresseerde partijen weer de hoop dat een transfer mogelijk is. Bij Manchester City werken veel oude bekenden van Messi: manager Pep Guardiola en bestuursleden Ferran Soriano en Txiki Begiristain. Zij geloven dat Manchester City de favoriet is op de handtekening van de Argentijnse superster wanneer hij Barcelona gaat verlaten. Messi heeft nog een contract tot medio 2021 in Catalonië.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws