Veelbesproken topscorer scoort weer: 'Ik kreeg bijna geen kansen afgelopen weken'

Veelbesproken topscorer scoort weer: 'Ik kreeg bijna geen kansen afgelopen weken'

Gepubliceerd: zaterdag 8 februari 2020 om 08:02za 08-02-2020 om 08:02

Cyriel Dessers kroonde zich vrijdagavond tegen Fortuna Sittard (2-0) tot man van de wedstrijd met twee treffers. De Belgische spits is verheugd eindelijk weer het net te hebben gevonden, maar hoopte op meer.

Dessers stormde in eerste instantie na afloop van de partij boos van het veld. De Belg hoopte op een hattrick, erkent hij voor de camera van de NOS. "Ja, ik wilde er nog een. Dat is logisch toch? Als je er als spits op het einde nog een kan maken, kan je mooi die bal mee naar huis nemen. Maar goed, na twintig seconden zakt dat wel, en ben je blij met de twee goals en de overwinning."

De topscorer van de Eredivisie wordt gevraagd naar zijn schamele doelpuntenproductie van de afgelopen wedstrijden. "Ik heb bijna geen kansen gehad. Vandaag was het ook niet gemakkelijk, weinig kansen, maar toch fijn om er twee te maken", zegt Dessers, die ook complimenteus is richting de tegenstander. "Ik vond Fortuna echt heel goed spelen, ze hebben het ons ontzettend moeilijk gemaakt, zelfs met een man minder, complimenten voor hun."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws