Perez tipt buitenlander bij PSV: Ik hoop dat hij het is

Perez tipt buitenlander bij PSV: "Ik hoop dat hij het is"

Gepubliceerd: maandag 10 februari 2020 om 23:48ma 10-02-2020 om 23:48

De naam van Roger Schmidt wordt steeds vaker in verband gebracht met PSV. Kenneth Perez hoopt vurig dat de Duitse trainer volgend seizoen voor de groep staat in Eindhoven. 

Rafael van der Vaart tipte Schmidt al bij PSV en Perez sluit zich bij zijn collega-analist aan. "Ik hoop dat hij het is. Ik vind het Red Bull-concern zo ongelooflijk interessant", zegt Perez bij Voetbalpraat op FOX Sports.

Schmidt stond van 2012 tot 2014 onder contract bij Red Bull Salzburg. "Zij hebben Ajax helemaal ondersteboven gespeeld (in de Europa League, red.). Daarna is hij naar Bayer Leverkusen gegaan. Daar was hij in het begin succesvol, daarna niet. Vervolgens ging hij naar China." Inmiddels zit Schmidt (52) zonder club. 

Perez kijkt vol bewondering naar het Red Bull-concern. "Ik vind het heel interessant. Hoe ze die elftallen laten voetballen vind ik heel interessant. Daar zit een bepaalde filosofie achter. Daar ga je in mee als je er een paar jaar gewerkt hebt. Dan leer je qua inhoud en tactisch veel en krijg je mee welke spelers je moet hebben. Daar ben ik voorstander van, dus ik hoop dat hij komt."

"PSV heeft ontzettend veel geïnvesteerd, maar voor mijn gevoel moeten ze weer helemaal opnieuw beginnen over een paar maanden", zegt Perez. "Ze moeten eerst proberen te verkopen. Tenzij ze een trainer krijgen die het opeens wél voor elkaar krijgt. Het is niet aannemelijk dat ze met deze selectie het komende seizoen ingaan."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie PSV

Poll

Moet PSV voor Schmidt gaan?

(1441 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws