Babel praat met Ziyech: 'Ja, we hadden het er toevallig aan tafel over'

Babel praat met Ziyech: 'Ja, we hadden het er toevallig aan tafel over'

Gepubliceerd: donderdag 13 februari 2020 om 10:26do 13-02-2020 om 10:26

Laatste update: donderdag 13 februari 2020 om 10:33do 13-02-2020 om 10:33

Ryan Babel heeft met Hakim Ziyech gesproken over de aanstaande deal tussen Ajax en Chelsea. De Londense grootmacht is van plan Ziyech voor een slordige 45 miljoen euro naar Stamford Bridge te halen.

Op de vraag van FOX Sports of hij zijn ploeggenoot al gefeliciteerd heeft met zijn aankomende overstap naar de Premier League, antwoordt Babel: "Nog niet, pas als het officieel is." De twee spraken al wel over de Chelsea-berichten. "Ja, we hadden het er vandaag toevallig aan tafel over. Wat ik zei? Dat houd ik voor mezelf."

Ziyech maakte woensdagavond in de bekerwedstrijd tegen Vitesse (0-3) zijn rentree na een kuitblessure. Ook Daley Blind is terug, tot blijdschap van Babel. "Daley is heel belangrijk voor ons. Ik ben heel blij voor hem, nu hij weer mag voetballen. In de fase dat hij alleen moest trainen was hij niet echt in de mood. Hij is nu weer terug, dus dat is leuk voor hem."

Blind moest ruim twee maanden toekijken, nadat er bij hem een hartspierontsteking werd geconstateerd. "In het begin was het even schrikken. Iedereen had er wat over te zeggen, of hij nog wel of niet kon voetballen. Achteraf kan hij weer voetballen, dat is het mooiste", besluit Babel.

 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws