'Levensverzekering' van St. Pauli: 'Als Henk niet scoort, is dat problematisch'

'Levensverzekering' van St. Pauli: 'Als Henk niet scoort, is dat problematisch'

Gepubliceerd: donderdag 13 februari 2020 om 18:39do 13-02-2020 om 18:39

Henk Veerman is de spits in vorm bij FC St. Pauli. De Nederlander is tot nu toe de enige speler van de Duitse club die na drie wedstrijden in het nieuwe jaar het net wist te vinden voor de ploeg uit Hamburg.

Enigszins problematisch is dat ook, maar het neemt niet weg dat Veerman goed begonnen is aan 2020. De boomlange spits maakte er twee in de eerste drie wedstrijden. "Als Henk niet scoort, is dat erg problematisch", geeft Jos Luhukay, de coach van St. Pauli, aan in gesprek met MOPO. Het Duitse medium geeft zelfs aan dat Veerman op het moment de 'levensverzekering' is van St. Pauli.

Veerman was een tijd lang geblesseerd, maar sinds zijn terugkeer in het eerste elftal is de Nederlander weer op dreef. Hij speelde tot nu toe tien wedstrijden en kwam daarin zes keer tot scoren.

St. Pauli-aanvoerder Daniel Buballa geeft aan dat het aantal doelpuntenmakers bij zijn ploeg wel wat hoger zou mogen liggen, maar houdt vertrouwen. "Ik maak me geen zorgen, we hebben genoeg spelers in de ploeg die kunnen scoren."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws