'Barcelona wil Messi overtuigen met krachttoer op zomerse transfermarkt'

'Barcelona wil Messi overtuigen met krachttoer op zomerse transfermarkt'

Gepubliceerd: donderdag 13 februari 2020 om 20:43do 13-02-2020 om 20:43

FC Barcelona wil in de zomer een nieuwe poging wagen om Neymar los te weken bij Paris Saint-Germain, zo meldt El Confidencial. De Catalanen willen op die manier sterspeler Lionel Messi tevreden stellen.

Volgens het Spaanse medium doet Barça wanhopige pogingen om de Argentijn gelukkig te houden in Camp Nou. De laatste tijd zijn er barstjes ontstaan in de relatie, mede door de uitspraken van technisch directeur Éric Abidal. De Spaanse grootmacht maakt zich zorgen, aangezien Messi door een clausule in zijn contract zelf kan bepalen of hij wil vertrekken in de zomer.

De terugkeer van Neymar zou de gemoederen bedaren, zo klinkt het. Messi ziet de Braziliaan immers maar wat graag terugkeren bij de club, die hij in 2017 voor een recordbedrag van 222 miljoen euro verliet. Bij PSG heeft de 28-jarige dribbelaar nooit helemaal kunnen aarden. Voormalig vice-president Jordi Mestre van Barça gaf al wel aan dat beide partijen een aantal obstakels uit de weg moeten ruimen voordat Neymar weer in de armen kan worden gesloten.

Neymar is niet de enige ster van PSG die in verband wordt gebracht met een Spaanse transfer. Real Madrid hoopt Kylian Mbappé te kunnen losweken in Frankrijk.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet Barça nog proberen om Neymar te halen?

(11116 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws