Vrees voor degradatie 'aanmodderend' ADO: 'Dat hebben we aan Twente gezien'

Vrees voor degradatie 'aanmodderend' ADO: 'Dat hebben we aan Twente gezien'

Gepubliceerd: donderdag 13 februari 2020 om 21:58do 13-02-2020 om 21:58

Ali Boussaboun vreest voor de degradatie van ADO Den Haag uit de Eredivisie. De voormalig aanvaller van de Hagenaars ziet dat de problemen groot zijn in de Hofstad, waar hij tussen 1996 en 2001 en in het seizoen 2011/2012 actief was.

"De Chinese eigenaar heeft voor dit seizoen gezegd: houd je eigen broek maar op. Dus was er geen budget om belangrijke spelers als El Khayati en Becker te vervangen. Zoiets kan geen club opvangen", zegt Boussaboun tegen het Algemeen Dagblad. Volgens hem heeft ADO zitten slapen. "Sinds de winterstop zijn er wel acht nieuwe spelers, maar ik kende ze niet, behalve Mick van Buren."

De achtvoudig Marokkaans international houdt zijn hart dan ook vast. "Probleem bij ADO is dat ik op dit moment niets zie waarop ze kunnen terugvallen. Clubs als FC Emmen en Fortuna stralen in elk geval thuis nog een bepaalde onoverwinnelijkheid uit. En als ik dan ADO de eerste helft zie aanmodderen tegen Sparta, een directe concurrent notabene, daar word ik niet blij van, met mijn Haagse hart."

"We hebben het twee jaar geleden gezien aan FC Twente, dat je nooit kan zeggen: wij degraderen niet", vervolgt Boussaboun. "Mogelijk kan Pardew nog voor een ommekeer zorgen. Hij is toch een ervaren trainer die vaker tegen degradatie heeft gestreden."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Welk van deze clubs degradeert met RKC rechtstreeks uit de Eredivisie?

(2261 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws