Haaland lacht om 'komisch' gerucht: 'Die mensen mogen dat uitleggen aan me'

Haaland lacht om 'komisch' gerucht: 'Die mensen mogen dat uitleggen aan me'

Gepubliceerd: vrijdag 14 februari 2020 om 08:45vr 14-02-2020 om 08:45

De transfer van Erling Haaland naar Manchester United is niet om financiële redenen afgeketst. De Noorse sensatie van Borussia Dortmund doet die geruchten af als onzin.

Man United wilde doorpakken voor Haaland, die zijn keuze al gemaakt had. "Ole Gunnar (Solskjaer, manager United, red.) is erg belangrijk geweest in mijn ontwikkeling. Maar wij vonden dat Dortmund de beste optie was voor mij. Daarom werd het Dortmund", zegt Haaland tegen Viasport.

Geld was dus niet de reden, zegt Haaland. "Nee, dat is het niet. De mensen die dat schrijven mogen dat aan me uitleggen als ze me ontmoeten. Ik focus me daar niet op. Het is komisch als ik zo neergezet word. De mensen die dicht bij me staan weten dat ik niet zo ben. Het is hilarisch."

Haaland maakte bij Red Bull Salzburg het ene na het andere doelpunt en wekte in de Champions League de belangstelling van topclubs. "Toen het seizoen voorbij was ging ik in gesprek met mijn vader. Hij noemde Dortmund toen niet als optie. Toen zei ik: en deze club dan? Hij zei toen: we zullen zien. Ineens werd het een optie en voelde ik me meteen goed."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws