Feyenoord klopte tevergeefs aan bij Club Brugge: 'Blijkbaar telefoontjes geweest'

Feyenoord klopte tevergeefs aan bij Club Brugge: 'Blijkbaar telefoontjes geweest'

Gepubliceerd: vrijdag 14 februari 2020 om 12:21vr 14-02-2020 om 12:21

Feyenoord was tijdens de winterse transferperiode op zoek naar een spits en gooide een lijntje uit naar Loïs Openda, bevestigt de negentienjarige Club Brugge-spits. De huidige koploper van de Jupiler Pro League wilde echter niet meewerken.

In een interview met de Krant van West-Vlaanderen wordt Openda gevraagd of Feyenoord hem inderdaad wilde huren. "Er zijn blijkbaar wel telefoontjes geweest", beaamt de Belgische jeugdinternational. "Ik had er wel zin in, ik wilde meer spelen, maar anderzijds toonde Club heel veel vertrouwen in mij. Club zei meteen non en dan is het non, hè."

Het betekent dat Openda voorlopig tweede viool zal blijven spelen in Brugge: dit seizoen kwam hij in elf van zijn dertien competitieduels als invaller in actie. "Ik heb het al eerder gezegd: ik zou mij graag eens een paar matchen na elkaar willen bewijzen. Maar de coach (Philippe Clement, red.) beslist natuurlijk. De concurrentie is hier aanvallend héél groot." De spits ligt nog vast tot medio 2023. "Op het einde van het seizoen zien we wel verder."

De kans dat Feyenoord zich nog eens voor hem zal melden, lijkt niet groot. In januari haalde de stadionclub Róbert Bozeník binnen als concurrent voor Nicolai Jörgensen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws