Dessers toont frustratie: 'Al twee maanden slecht, maar vandaag spant de kroon'

Dessers toont frustratie: 'Al twee maanden slecht, maar vandaag spant de kroon'

Gepubliceerd: vrijdag 14 februari 2020 om 23:16vr 14-02-2020 om 23:16

Laatste update: zaterdag 15 februari 2020 om 12:17za 15-02-2020 om 12:17

Heracles Almelo-topscorer Cyriel Dessers is behoorlijk gefrustreerd over het slechte spel van zijn ploeg. De Belg merkt dat hij weinig bruikbare ballen krijgt en baalt van de matige pot tegen VVV-Venlo.

Het was niet alleen de nederlaag die Dessers dwarszat, maar vooral het zeer matige spel van Heracles stoort de topscorer van de Eredivisie. "Het is al twee maanden slecht. Vorige week wonnen we wel, maar speelden we niet goed. En vandaag was het helemaal niet goed. Het had ook zomaar 3-0 kunnen worden", briest de Belg, die amper goede ballen kreeg. "Ik heb iedere keer drie man om mij heen. Het zou moeten zijn dat er op zo'n moment anderen vrij staan, maar dat was niet zo. Het is heel frustrerend als spits als je geen ballen krijgt. Je loopt en werkt wel, maar het zegt genoeg dat ik in blessuretijd pas de eerste echte kans kreeg", tekent TC/Tubantia op.

Die laatste kans had het kwakkelende Heracles nog een kostbaar puntje kunnen opleveren, maar het zat er niet in. Dessers uit zijn zorgen over het spel. "We hadden een plan, maar daar zijn we snel van afgeweken. Ik denk dat het duidelijk was dat we in elk geval de nul wilden houden. We hoopten op een foutje bij hun en op een flits. Zelf creëren we nog steeds vrijwel niets. Dat is zorgelijk. Het moet snel anders. We moeten eerst weer goed gaan spelen, dan pakken we vanzelf weer punten", hoopt de Belg.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws