Vitesse-back vreest komst Brenet niet: 'Ken geen angst om mijn plek in het elftal'

Vitesse-back vreest komst Brenet niet: 'Ken geen angst om mijn plek in het elftal'

Gepubliceerd: zaterdag 15 februari 2020 om 14:20za 15-02-2020 om 14:20

Laatste update: zaterdag 15 februari 2020 om 14:22za 15-02-2020 om 14:22

Max Clark maakt niet zijn beste periode in Arnhem door. Vitesse heeft inmiddels Joshua Brenet op huurbasis aangetrokken, waardoor Clark op zijn hoede moet zijn.

Clark is zich bewust van zijn mindere spel, maar is niet bang om de concurrentie aan te gaan, geeft hij aan tegenover Omroep Gelderland. "Ik ken geen angst als het gaat om mijn plek in het elftal. Het enige wat je kan doen is je uiterste best doen. Zo fit mogelijk zijn en focussen op jezelf. Concurrentie is er altijd in een team en nu ook weer wat meer op mijn positie. Dat is leuk en dat is gezond. Ik vind het niet erg."

Vitesse werd afgelopen midweek door Ajax uitgeschakeld in de KNVB Beker. Een flinke klap, erkent Clark. "Ja die voelen we allemaal nog. De beker was belangrijk en wilden we winnen. Dan komt deze uitschakeling hard aan, ook al is het tegen Ajax. Maar we moeten door. De focus ligt nu alleen op de competitie. Vitesse zal nu moeten opstaan en alles moeten geven voor de play-offs."

De linksback hoopt in ieder geval op spoedige verbetering, vooral bij zichzelf. "Zo gaat dat nu éénmaal in het voetbal. Sommige wedstrijden waren niet zo goed van mij. Resultaten gaan op en af de laatste tijd met de ploeg. Het belangrijkste is dan bij elkaar blijven als team. We have to stick together. Het is zaak om nu op te staan. En dat gaat ook gebeuren."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws