Brama én Boschker toegezongen: 'Met Sander gesproken, blijft tussen ons'

Brama én Boschker toegezongen: 'Met Sander gesproken, blijft tussen ons'

Gepubliceerd: zaterdag 15 februari 2020 om 22:50za 15-02-2020 om 22:50

FC Twente sloot zaterdagavond de rijen na een zeer onrustige week en zette thuis AZ opzij. Doelman Joël Drommel besefte dat de druk erop stond na de uitgelekte gesprekken tussen supporters en stafleden over Wout Brama.

De routinier zat weer bij de wedstrijdselectie en werd tijdens de wedstrijd hartstochtelijk toegezongen door het thuispubliek. Ook keeperstrainer Sander Boschker – die dinsdagavond nog uit de school had geklapt over zijn oud-ploeggenoot – werd gesteund door de fanatieke fans. "Ik vond het prachtig om te zien hoe de supporters achter ons stonden en dat Wout en Sander beiden werden toegezongen", aldus Drommel in gesprek met TC/Tubantia. "Persoonlijk had ik het mooi gevonden als Wout in het slot nog even mocht invallen."

De onrust van de voorbij midweek had ook Drommel niet onberoerd gelaten. De sluitpost wilde er na de thuiszege op AZ echter niet te diep op ingaan. "Ik heb met Sander gesproken, maar dat zijn gesprekken die tussen ons blijven." Drommel wilde liever ingaan op de wedstrijd en was positief verrast door de manier waarop de voetbalavond verliep. "Niet normaal dit. We weten allemaal wat er is gebeurd deze week, nu speelden we een van de beste wedstrijden van het seizoen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws