Bezorgde Swart bespreekt keeperskwestie: Toch niet normaal voor een keeper?

Bezorgde Swart bespreekt keeperskwestie: "Toch niet normaal voor een keeper?"

Gepubliceerd: maandag 17 februari 2020 om 17:10ma 17-02-2020 om 17:10

Ajax rekende zondag zonder al te veel problemen af met RKC Waalwijk en gaat nu een belangrijke week tegemoet: donderdag wacht Getafe in het Coliseum Alfonso Pérez. Mister Ajax Sjaak Swart bespreekt de huidige stand van zaken in Amsterdam. Bekijk de nieuwste aflevering van Alles op Swart hieronder!

Vooral de keeperskwestie baart Mister Ajax zorgen: Andre Onana is geschorst en zal vervangen worden door Bruno Varela, kondigde trainer Erik ten Hag zondag al aan. "We zullen het zien. Als hij het goed doet, dan vergeten we die wedstrijd tegen Jong FC Utrecht (waarin de Portugees zeven keer moest vissen, red.). Maar als het níét goed is... Nou, dan krijg je een dubbele portie, hoor."

Swart heeft de beruchte Keuken Kampioen Divisie-wedstrijd gezien. "Dat is toch niet normaal voor een keeper? We maken allemaal blunders, is niet erg. Maar als je er vier maakt en je moet voor het eerst in de Europa League spelen... Nou, dat is wel een risico, hoor. Dan neem ik liever onze keeper van Emmen (Kjell Scherpen, red.). Dat vind ik wel een goede."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws