Tadic kijkt Barcelona-wedstrijd en is gewaarschuwd: Maar we zijn wel Ajax

Tadic kijkt Barcelona-wedstrijd en is gewaarschuwd: "Maar we zijn wel Ajax"

Gepubliceerd: dinsdag 18 februari 2020 om 07:20di 18-02-2020 om 07:20

Dusan Tadic is gewaarschuwd voor Getafe. De Ajax-aanvoerder heeft de Europa League-opponent zien spelen tegen FC Barcelona en is onder de indruk.

"Getafe is een heel sterke ploeg. Ik heb ze zaterdag tegen Barcelona zien spelen. Ze verliezen met 2-1, maar het had ook zomaar 2-2 kunnen worden. Eerlijk gezegd hadden ze wel een gelijkspel verdiend", zegt Tadic in het Algemeen Dagblad. "Het zijn krijgers. Zij strijden voor iedere bal en geven echt alles. Ze zijn fysiek erg sterk en gaan als het moet over het randje.”

Tadic zag Getafe ook vroeg drukzetten. "Ze laten zelfs soms de keeper van de tegenstander niet opbouwen. We zullen ons echt heel goed moeten voorbereiden. Dit is misschien geen Champions League maar wel een heel zware loting. En wij willen heel ver komen in de Europa League", aldus de captain, die ook kansen ziet tegen de nummer drie van Spanje. "Als zij ons al op eigen helft vast zetten, dan ligt er ook ruimte op andere delen van het veld", zegt de Serviër. "Het wordt zeker niet makkelijk, maar we zijn wel Ajax. We moeten door, we moeten verder."

Poll

Gaat Ajax Getafe uitschakelen in de Europa League?

(2239 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws