Clubicoon Manchester United opent het vuur: 'Raiola solt al jaren met de club'

Clubicoon Manchester United opent het vuur: 'Raiola solt al jaren met de club'

Gepubliceerd: dinsdag 18 februari 2020 om 11:16di 18-02-2020 om 11:16

Laatste update: dinsdag 18 februari 2020 om 12:13di 18-02-2020 om 12:13

Gary Neville is helemaal klaar met Mino Raiola. Het clubicoon van Manchester United oppert om geen toekomstige samenwerkingen meer aan te gaan met de Nederlandse Italiaan.

Naar aanleiding van de nieuwe soap tussen Ole Gunnar Solskjaer en Raiola over Paul Pogba is de maat vol bij de oud-verdediger. "Ik denk dat het eindigt met een vertrek van Paul Pogba bij Manchester United. Wat er moet gebeuren, is dat de club eens hard moet optreden tegen deze zaakwaarnemer. Hij solt al jaren met de club. Waarom de club zo met zich laat sollen door hem, zal ik nooit begrijpen", briest hij bij Sky Sports.

Neville oppert voor een statement van The Red Devils. "United moet krachtig zijn en gewoon zeggen dat ze geen zaken meer doen met die man. Dat als spelers zich laten vertegenwoordigen door hem, dat er niets mogelijk is. Hij probeert de club publiekelijk voor schut te zetten, continu", vervolgt hij zijn klaagzang over de spelersmakelaar.

"Ik begrijp dat hij zijn speler wil verdedigen, maar wat Solskjaer zei was volgens mij helemaal niet agressief richting de speler. Pogba is een Manchester United-speler, voor wie honderd miljoen euro betaald is en alles wat de club wil is dat hij goed speelt. Solskjaer claimde helemaal niet de eigenaar van Pogba te zijn. Raiola probeert gewoon wat te creëren", besluit Nevillle zijn betoog.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws