Raiola en United-icoon in de clinch: 'Het boeit me echt niet wat hij wil zeggen'

Raiola en United-icoon in de clinch: 'Het boeit me echt niet wat hij wil zeggen'

Gepubliceerd: dinsdag 18 februari 2020 om 14:48di 18-02-2020 om 14:48

Mino Raiola heeft kwaad gereageerd op de opmerkingen van Manchester United-icoon Gary Neville. De Sky-analist vindt dat United nooit meer zaken moet doen met Raiola, maar daar heeft de zaakwaarnemer van onder meer Paul Pogba geen boodschap aan.

Raiola krijgt bij talkSPORT de kans om te reageren op de opmerkingen van Neville. "Heeft hij dat gezegd? Zo, Neville weet wel heel veel van voetbal", reageert een sarcastische Raiola. "Ik ben verrast dat zijn Salford City (een club waar Neville in het bestuur zit) nog niet in de Premier League speelt. Hij zou bestuurder bij United moeten worden! Misschien moet hij ze maar om een baan vragen. Het boeit me echt niet wat Neville zegt."

Onlangs oordeelde Raiola ook al hard over Ole Gunnar Solskjaer, die de geruchten rond middenvelder Paul Pogba zat is. "Ole zegt dat Pogba eigendom is van Manchester United en daar heb ik principiële problemen mee. Zo is het niet, hij is werknemer en geen eigendom. Dat betekent dat ik een mening mag hebben voer de situatie en dat ik het recht heb om mijn speler te vertegenwoordigen. Als je dat niet leuk vindt is dat jouw probleem."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws