Atlanta van De Boer start met gelijkspel in Champions League: smaakmaker trefzeker

Atlanta van De Boer start met gelijkspel in Champions League: smaakmaker trefzeker

Gepubliceerd: woensdag 19 februari 2020 om 07:20wo 19-02-2020 om 07:20

Laatste update: woensdag 19 februari 2020 om 10:25wo 19-02-2020 om 10:25

Frank de Boer is de CONCACAF Champions League met zijn Atlanta United begonnen met een gelijkspel. Op bezoek bij het Hondurese Motagua werd het 1-1. Sterspeler Josef Martínez was weer van de partij na een blessure en was meteen belangrijk.

Atlanta kwam, enigszins verrassend, op achterstand tegen Motagua. Na ongeveer een halfuur spelen zette Roberto Moreira Aldana de thuisploeg op een 1-0 voorsprong. Lang kon het echter niet genieten van de voorsprong, want twee minuten na de openingstreffer maakte Martínez er alweer 1-1 van. De spits zette de aanval zelf goed op en schoot vanuit een moeilijke hoek knap raak via de paal.

Verder dan deze twee treffers kwamen beide ploegen niet, waardoor er nog voldoende op het spel staat tijdens de return in de Verenigde Staten van 25 februari. Vorig seizoen wist Atlanta de laatste acht van de CONCACAF Champions League te bereiken.

Een paar dagen na de returnwedstrijd tegen Motagua begint de ploeg van De Boer aan het MLS-seizoen. Atlanta speelt de eerste wedstrijd in de Eastern Conference op 29 februari tegen Nashville SC.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws