'Wij laten ons niet voor de gek houden door de vorige twee wedstrijden van AZ'

'Wij laten ons niet voor de gek houden door de vorige twee wedstrijden van AZ'

Gepubliceerd: woensdag 19 februari 2020 om 20:23wo 19-02-2020 om 20:23

LASK Linz-trainer Valerién Ismaël is op zijn hoede voor Europa League-opponent AZ. De Oostenrijkers eindigen in hun Europa League-poule boven Sporting Portugal, PSV en Rosenborg en staan donderdagavond aan de aftrap in het Alkmaarse AFAS Stadion.

De ploeg van trainer Arne Slot heeft wel wat weg van vorige opponenten PSV en Sporting, liet Ismaël desgevraagd weten tijdens de persconferentie op woensdag. "Ze zijn balvast, hebben een goede balans en spelers die goed zijn in één tegen één. Wij moeten daar vooral een collectief tegenover zetten", wordt Ismaël geciteerd door de AZ-site. De Fransman heeft de nederlagen van AZ tegen NAC Breda meegekregen, maar wil zich geen zand in de ogen laten strooien. "We laten ons niet voor de gek houden door de laatste twee wedstrijden van AZ. Wij gaan er vol in."

LASK zit in een flow, nadat het in een direct duel met Red Bull Salzburg beslag legde op de Oostenrijkse koppositie. De ploeg is ook met een volledig fitte selectie naar Noord-Holland afgereisd, waardoor het vertrouwen groot is bij Ismaël en de zijnen. "We hebben respect voor AZ. Maar als we honderd procent geven, gaan we hier een resultaat halen en de goede start van 2020 een vervolg geven."

AZ en LASK zullen donderdag vanaf 21.00 uur hun Europese avontuur vervolgen. De return in Oostenrijk begint één week later, maar dan om 18.55 uur.

Poll

Rekent AZ over twee duels af met LASK Linz?

(2674 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws