Gullit trapt op de Bergwijn-rem: Hij moet zich nog steeds aanpassen hè?

Gullit trapt op de Bergwijn-rem: "Hij moet zich nog steeds aanpassen hè?"

Gepubliceerd: woensdag 19 februari 2020 om 20:59wo 19-02-2020 om 20:59

Steven Bergwijn is hot na zijn eerste twee wedstrijden namens Tottenham Hotspur, maar Ruud Gullit trapt nog even op de rem. De analist van beIN Sports is nog altijd van mening dat Bergwijn eerst een aanpassingsperiode nodig heeft in Engeland.

Gullit is woensdagavond actief als analist bij het Champions League-duel tussen Tottenham Hotspur en RB Leipzig en geeft zijn mening over Bergwijn. "Hij is een goede, sterke speler die graag vanaf de linkerkant komt. Maar hij moet zich nog steeds aanpassen hè?", laat hij weten.

Volgens Gullit is zijn nieuwe omgeving totaal anders dan de Eredivisie. "In Nederland kun je af en toe een kans missen, maar op dit niveau kan dat niet. Voor de nationale ploeg is het wel fantastisch nieuws dat hij nu bij Tottenham speelt." Bergwijn zelf kan zijn lol op onder de behoudende José Mourinho, denkt de analist. "Hij mag nu constant vijftig meter op en neer rennen. So cramp is on its way, haha."

Tottenham Hotspur - mét Bergwijn - begint om 21.00 uur aan het Champions League-duel met RB Leipzig. De ex-PSV'er treft oude bekende Angeliño.

Poll

Past Bergwijn bij Tottenham?

(4795 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws