Kritiek van Bergwijn aan adres nieuwe ploeg: 'Moeten beginnen zoals we eindigen'

Kritiek van Bergwijn aan adres nieuwe ploeg: 'Moeten beginnen zoals we eindigen'

Gepubliceerd: donderdag 20 februari 2020 om 07:34do 20-02-2020 om 07:34

Laatste update: donderdag 20 februari 2020 om 11:48do 20-02-2020 om 11:48

Steven Bergwijn beleefde woensdagavond zijn Champions League-debuut met Tottenham Hotspur. Het werd nooit écht een memorabele avond voor de Nederlander en hij baalt van het matige spel aan de bal van zichzelf en de ploeg.

Voor de camera van Veronica reflecteert de oud-PSV'er op zijn wedstrijd tegen RB Leipzig (0-1). "Een moeilijke wedstrijd, heel fysiek en werken, werken, werken. Ik heb m'n taak uitgevoerd vooral. Aan de bal was het niet heel bijzonder. Ik denk ook niet dat het de wedstrijd ervoor was. Ik kreeg een kans en die pakte de keeper goed. Het zijn fysieke jongens met goed positiespel. We hebben wel wat kansen gehad, maar we moeten beginnen zoals we eindigen", concludeert de kersverse aankoop.

Volgens interviewer Hélène Hendriks oogt Bergwijn al volledig gewend in zijn nieuwe omgeving. "Ik krijg veel vertrouwen van de jongens en de trainer. Ik ben heel goed opgevangen. Er zijn wat jongens die Nederlands spreken zoals Toby en Jan. Het is eigenlijk niet lastig om me aan te passen, ik had het moeilijker verwacht. Iedereen helpt me veel en de Nederlandssprekende jongens helpen me een handje", toont hij zich tevreden over zijn eerste periode in Noord-Londen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws