Clasie hekelt onnodige tegengoal: 'Daarna gaan zij alleen maar ballen wegrammen'

Clasie hekelt onnodige tegengoal: 'Daarna gaan zij alleen maar ballen wegrammen'

Gepubliceerd: vrijdag 21 februari 2020 om 09:00vr 21-02-2020 om 09:00

Laatste update: vrijdag 21 februari 2020 om 09:03vr 21-02-2020 om 09:03

Jordy Clasie is verre van tevreden met wat hij van zijn team heeft gezien tegen LASK Linz (1-1). De middenvelder baalt vooral van de onnodige 0-1, die door het bestuderen van beelden voorkomen had moeten worden.

Op het clubkanaal van AZ licht Clasie zijn frustraties toe. "We moeten sowieso nog terugzien wat er allemaal is misgegaan. Laat duidelijk zijn dat het er niet goed uitzag. Het is zonde, dat zijn momenten die worden bepalend in zo'n wedstrijd. Vandaag ook weer, dan kom je 0-1 achter, en vinden zij het prima en gaan ze alle ballen wegrammen. Het was ook moeilijk voetballen ook met de wind."

"We komen 1-0 achter op een belangrijk moment, uit een standaardsituatie. We wisten dat zij daar heel gevaarlijk in zijn en op loeren. We hebben er veel over gesproken en veel beelden bekeken. Een leermoment, dat soort momenten worden gewoon afgestraft in Europa", merkt Clasie, die wel positief blijft over een eventuele volgende ronde. "We knokken ons tóch nog naar 1-1, dus alles ligt open voor volgende week."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws