Genee: 'Incident bij ADO Den Haag, Summerville gaf klap aan Stubbs'

Genee: 'Incident bij ADO Den Haag, Summerville gaf klap aan Stubbs'

21-02-2020 23:58 Laatste update: 22-02-2020 00:13
119

ADO Den Haag-aanvaller Crycensio Summerville is betrokken geweest bij een incident tijdens de training, weet Wilfred Genee te melden. Volgens de Veronica Inside-presentator heeft de Feyenoord-huurling 'een klap' aan teamgenoot Sam Stubbs gegeven.

Summerville liep tijdens de thuisnederlaag tegen PSV een blessure op en is een vraagteken voor het uitduel met sc Heerenveen van zaterdagavond. Volgens Genee is dit blessurenieuws echter 'allemaal gelul'.

De achttienjarige vleugelaanvaller is al eens eerder in opspraak gekomen tijdens zijn nog prille carrière. Als jeugdspeler van Feyenoord botste hij met ploeggenoot Mats Knoester – inmiddels spelend voor Heracles Almelo – en haalde hij zijn broer erbij om de ruzie uit te vechten.

ADO heeft vooralsnog niets naar buiten gebracht over een vermeende ruzie tussen Stubbs en Summerville. In de Residentie is het al langer onrustig: De Telegraaf en het Algemeen meldden dat de weerstand tegen de onlangs aangetrokken trainer Alan Pardew steeds groter wordt. Als reactie daarop werd een delegatie van het AD vrijdagmiddag de toegang tot het Cars Jeans Stadion ontzegd.