Emotionele Senesi in tranen: 'Ik vind het moeilijk, het waren tien intense jaren'

Emotionele Senesi in tranen: 'Ik vind het moeilijk, het waren tien intense jaren'

Gepubliceerd: zaterdag 22 februari 2020 om 10:35za 22-02-2020 om 10:35

Marcos Senesi denkt nog steeds met veel plezier terug aan zijn oude club San Lorenzo. De Feyenoord-verdediger reageert emotioneel als hem gevraagd wordt naar zijn tijd bij zijn oude club.

"Ik vind het moeilijk. Het waren tien intense jaren", vertelt Senesi in gesprek met Feyenoord TV. De tranen schieten hem in de ogen als hij het heeft over zijn oude club. "Ik heb daar naast goede tijden ook zware tijden meegemaakt. In het begin had ik het moeilijk, maar ik voelde ook hier dezelfde genegenheid waardoor ik weer rustiger en gelukkiger werd. Ik geniet nu volop als ik het veld op ga en voel ik weer hetzelfde als toen ik vertrok bij San Lorenzo."

De Argentijnse verdediger krijgt beelden te zien, waarop medewerkers van San Lorenzo hem bedanken voor zijn tijd bij de club. De verdediger krijgt onmiddelijk weer tranen in zijn ogen. "Ik wil ze simpelweg bedanken voor alles wat ze voor mij hebben betekend. Voor alles wat ze mij hebben geleerd en voor het feit dat ze altijd voor me klaarstonden. Je ziet dat ik echt iets heb achtergelaten en dat emotioneert mij. Dat ik een stempel heb gedrukt op de club, dat wil ik hier ook bereiken."

Senesi is nog niet helemaal tevreden over hoe het gaat in Nederland, maar merkt wel dat hij steeds beter in vorm raakt. "Misschien begon ik niet zoals gehoopt, maar ik denk dat ik iedere wedstrijd laat zien dat ik beter word. Ik denk dat ik nog beter kan", sluit hij af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws