Pardew bevestigt: 'Summerville kreeg schop tegen pijnlijke enkel en reageerde'

Pardew bevestigt: 'Summerville kreeg schop tegen pijnlijke enkel en reageerde'

Gepubliceerd: zaterdag 22 februari 2020 om 20:50za 22-02-2020 om 20:50

ADO Den Haag-trainer Alan Pardew bevestigt het nieuws dat Veronica Inside-presentator Wilfred Genee deelde in de uitzending van vrijdagavond: Crysencio Summerville en Sam Stubbs hebben het inderdaad met elkaar aan de stok gekregen tijdens de training. De Engelsman kijkt echter niet op van het handgemeen.

Pardew liet voorafgaand aan de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen dat er een 'scuffle' plaats had gevonden. "Ik zal precies vertellen hoe het is gegaan. Cry had last van een pijnlijke enkel, hij kon twee dagen niet trainen. Donderdag was hij er weer, maar kreeg hij van Stubbs een schop op zijn enkel... En daar reageerde hij op", liet de trainer weten aan FOX Sports.

Vervolgens ontstond er een 'little scuffle', aldus Pardew. "En als ik 'klein' zeg, bedoel ik 'piepklein'. Gezien onze situatie wordt het natuurlijk groter gemaakt dan het is, maar het is no big deal. Beide spelers hebben hun excuses aangeboden aan de groep." De trainer benadrukte dat de eenheid in de ADO-selectie er nog altijd is, ondanks kritische verhalen in De Telegraaf en het Algemeen Dagblad. "We zijn van heel wat dingen beschuldigd, maar ik kan je verzekeren dat er een eenheid op het veld zal staan."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat Pardew ADO behoeden voor degradatie?

(5482 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws