Ramos haalt uit na nederlaag Real Madrid: 'Vroeg of hij probleem met mij heeft'

Ramos haalt uit na nederlaag Real Madrid: 'Vroeg of hij probleem met mij heeft'

Gepubliceerd: zondag 23 februari 2020 om 08:08zo 23-02-2020 om 08:08

Sergio Ramos heeft na de 1-0 nederlaag van Real Madrid bij Levante in de Primera Division hard uitgehaald naar scheidsrechter Alejandro Hernández. De aanvoerder van De Koninklijke vindt dat zijn ploeg een strafschop is onthouden.

Volgens Ramos maakte Levante-speler José Campaña in de 47e minuut hands. "Ik praat niet graag over scheidsrechters aangezien ze fouten kunnen maken, maar soms zet het je wel aan het denken", zegt de 33-jarige verdediger tegen Marca. "De criteria zijn verschillend. Ik kreeg een penalty tegen wegens onopzettelijk hands in de Spaanse Supercup tegen Valencia. Vandaag was er twee keer hands van Levante en werd er niets gegeven."

Hernández krijgt een veeg uit de pan van Ramos. "We zijn genaaid door hem. Scheidsrechters toonden in het verleden meer respect. Toen konden aanvoerders nog met ze praten. Je bent arrogant of je bent het niet", verzucht de Spaans international. "Ik vroeg de arbiter of hij een persoonlijk probleem met mij heeft en zo ja, of hij dat dan wilde zeggen, zodat we eraan kunnen werken."

Ramos en Real Madrid verspeelden door de nederlaag tegen Levante de koppositie aan FC Barcelona. Volgende week staat El Clásico op het programma in het Estadio Santiago Bernabéu. "Het beslissende moment komt eraan en daar moeten wij ons nu op richten. Elke fout kan je een prijs kosten. Hoewel er vandaag veel meer aan de hand was, hebben wij verloren en niet de arbiter."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws