Aan Liverpool en Bayern gelinkte Werner: 'Daar hoef je niet over te liegen'

Aan Liverpool en Bayern gelinkte Werner: 'Daar hoef je niet over te liegen'

Gepubliceerd: zondag 23 februari 2020 om 09:16zo 23-02-2020 om 09:16

Timo Werner heeft zich uitgelaten over een mogelijke transfer naar Liverpool. De 23-jarige goalgetter van RB Leipzig erkent dat hij goed bij de ploeg van manager Jürgen Klopp zou passen.

Werner wordt al enige tijd in verband gebracht met Liverpool en Bayern München. Door een transferclausule kan de Duitse international naar verluidt voor zestig miljoen euro worden opgepikt bij Leipzig, waarvoor hij zaterdag nog maar eens trefzeker was tijdens de 0-5 zege bij Schalke 04. Dat was alweer zijn 21e Bundesliga-treffer van het seizoen.

Werner is openhartig als hij gevraagd wordt naar Liverpool. "We hebben daar met Jürgen Klopp één van de beste trainers ter wereld", zegt de spits tegen Sky Deutschland. "Er zijn veel redenen te bedenken waarom ik daar met mijn speelwijze goed zou passen. Maar ik maak mij daar nu niet druk over, want met Leipzig hebben we nog veel om voor te spelen. Het is moeilijk om na te denken over volgend jaar, als je nu hier bent. We moeten gas geven."

De spits sluit ook niet uit dat zijn toekomst gewoon in Leipzig ligt. "We hebben in de zomer eerst nog het EK, daar wil ik mij ook op richten. Maar dat er navraag wordt gedaan, daar hoef je niet over te liegen. Dat is zo."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Waar zie jij Werner volgend seizoen het liefst spelen?

(1067 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws