Tadic reageert: 'We missen goede spelers, maar dan moeten anderen hun kans pakken'

Tadic reageert: 'We missen goede spelers, maar dan moeten anderen hun kans pakken'

Gepubliceerd: maandag 24 februari 2020 om 14:23ma 24-02-2020 om 14:23

Dusan Tadic predikt rust bij Ajax. De Amsterdamse club verloor zondag de derde uitwedstrijd op rij, dit keer bij Heracles Almelo. Ook Tadic speelde ondermaats.

Tadic constateert dat de bal er niet wilde in Almelo. "We moeten vertrouwen in elkaar blijven houden. Dat is belangrijk", wordt de Ajax-captain geciteerd door Ajax Life. "Angst is niet goed, we moeten gewoon doen waar we zo goed in zijn. Momenteel wisselen we goede momenten in een wedstrijd af met slechte. We moeten de saamhorigheid nu goed bewaken, want alleen samen komen we hieruit."

Het gemis van een aantal vaste waarden is volgens Tadic geen excuus. "Natuurlijk missen we goede spelers, maar dan moeten anderen hun kans pakken. We hadden echt de mogelijkheid om Heracles pijn te doen en dat hebben we niet gedaan. Dat is erg teleurstellend."

Ook bij Tadic zelf liep het opnieuw niet. "Wanneer wij als team goed spelen, dan is het voor mij ook makkelijker", stelt de aanvoerder, die na afloop grote teleurstelling proefde in de kleedkamer. "Dit keer hebben we niet veel gezegd. We gaan maandag analyseren om te zien wat er goed en slecht was. Het was stil in de kleedkamer, maar juist op deze moeilijke momenten moeten we de samen één blijven."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws