'Het ligt niet aan de trainer, maar we weten dat we er hondsberoerd voor staan'

'Het ligt niet aan de trainer, maar we weten dat we er hondsberoerd voor staan'

Gepubliceerd: maandag 24 februari 2020 om 15:32ma 24-02-2020 om 15:32

Een breuk met John Stegeman is niet de oplossing voor PEC Zwolle. Dat benadrukt aanvoerder Bram van Polen, die de trainer niets kwalijk neemt.

PEC heeft een slecht weekend achter de rug, waarin het verloor van AZ, ADO Den Haag één punt inliep en VVV-Venlo het gat vergrootte naar vijf punten. "Ik denk dat we nog steeds verder zijn dan voor de winterstop. Dat zit 'm in de drive en het feit dat we niet meer zo snel instorten", reageert Van Polen in De Stentor.

Bij de captain staat Stegeman niet ter discussie. "Het idee dat het met een ander beter zal gaan, leeft niet. Helemaal niet zelfs. Het ligt, en dan praat ik denk ik namens de hele groep, niet aan de trainer. We weten dat we er hondsberoerd voor staan, ook omdat andere ploegen punten pakken. Dat moeten wij ook snel doen."

De Stentor voert intussen de druk op Stegeman op. 'Na een keeperswissel, een leeggestroomde ziekenboeg, een wijziging van de formatie en de komst van de gewenste controlerende middenvelder (Rico Strieder, red.) is Stegeman er nog altijd niet in geslaagd PEC op koers van lijfsbehoud te krijgen. Waarom zou dat in de laatste tien speelronden wel gebeuren?'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws