Wie met een helm op loopt of ballen ontwijkt, daarvan weet ik gelijk genoeg

"Wie met een helm op loopt of ballen ontwijkt, daarvan weet ik gelijk genoeg"

Gepubliceerd: dinsdag 25 februari 2020 om 11:38di 25-02-2020 om 11:38

De selectie van VVV-Venlo dompelde zich maandagmiddag onder in het carnavalsgedrang. Om te kijken wie het uiteindelijk te bont heeft gemaakt, heeft trainer Hans de Koning voor dinsdag een carnavalstest op het programma staan.

"De één houdt meer van carnaval dan de ander. We zullen dinsdagmorgen even een kopspelletje doen", lacht De Koning in gesprek met De Telegraaf. "Wie met een helm op loopt of ballen ontwijkt, daarvan weet ik gelijk genoeg."

De sfeer zit er goed in bij VVV-Venlo sinds De Koning de leiding heeft bij de club en de weg omhoog is ingezet. Ondanks de degradatiestress ging de club niet als een gek shoppen tijdens de afgelopen transferperiode. "Een compliment voor de club en manager voetbal Stan Valckx en directeur Marco Bogers, die gewoon rustig zijn gebleven”, zegt De Koning. "Heel veel nieuwe mensen, dat geeft onrust. Je laat jongens vallen, waarin je eigenlijk veel vertrouwen had. En als blijkt dat je ze weer moet gebruiken, heb je ze al gebroken. Als de één wegvalt, staat de ander er nu. Weet je hoe belangrijk dat is?"


Poll

Gaat VVV in de Eredivisie blijven?

(561 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws