Update: AZ kan fans voorlopig geruststellen, negatieve Corona-test in Linz

Update: AZ kan fans voorlopig geruststellen, negatieve Corona-test in Linz

Gepubliceerd: dinsdag 25 februari 2020 om 15:44di 25-02-2020 om 15:44

Laatste update: dinsdag 25 februari 2020 om 18:08di 25-02-2020 om 18:08

AZ waarschuwt de supporters die de club achterna reizen voor het Europa League-duel met LASK Linz. Ook in de Oostenrijkse stad is er een Coronavirus-verdachte, zo bevestigt de burgemeester.

Het gaat om een 55-jarige man die na een reis naar Italië symptomen vertoont die op het virus wijzen. Hij wordt nog getest, meldt onder meer Der Standard. Eerder werd al bekend dat in de Oostenrijkse deelstaat Tirol twee gevallen van het Coronavirus zijn geconstateerd.

'AZ attendeert supporters die meereizen naar Oostenrijk erop waakzaam te zijn voor het coronavirus en goed op de hygiëne te letten. Zodra er meer informatie bekend is, meldt AZ dit via de kanalen van AZ Media', schrijven de Alkmaarders op de clubsite.

De ploeg van trainer Arne Slot speelde in het AFAS Stadion met 1-1 gelijk tegen LASK Linz. De return in Oostenrijk begint donderdag om 18.55 uur.

Update: AZ heeft wederom nieuws uit Oostenrijk gedeeld. De 55-jarige Oostenrijker bleek na enkele medische testen juist niet besmet te zijn met het Coronavirus, meldt OÖ Nachrichten. Voor zover bekend is het Coronavirus vooralsnog niet uitgebroken in de omgeving van Linz. Elders in Oostenrijk wordt momenteel nog onderzoek gedaan.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws