'Ten Hag kan streep zetten door Bayern na symbolisch cadeau van Rummenigge'

'Ten Hag kan streep zetten door Bayern na symbolisch cadeau van Rummenigge'

Gepubliceerd: woensdag 26 februari 2020 om 08:46wo 26-02-2020 om 08:46

Bayern München is zeer tevreden over het werk van Hans-Dieter Flick, meldt Kicker. Onder de interim-trainer floreert de Bundesliga-grootmacht als vanouds, met de 0-3 zege op Chelsea in de achtste finale van de Champions League als nieuw hoogtepunt.

Volgens het Duitse voetbalmagazine is de kans levensgroot dat Flick een vaste aanstelling krijgt in de Allianz Arena. Dat blijkt wel uit een veelzeggend cadeau dat hij dinsdag kreeg van Karl-Heinz Rummenigge. De Bayern-directeur overhandigde hem tijdens een afsluitend diner met de hele selectie in Londen een pen vanwege zijn 55ste verjaardag.

Rummenigge sprak veelzeggende woorden, weet Kicker. "Onze trainer is 55 jaar geworden, een mooie leeftijd. Voor wie niet weet wat het cadeau is: het is een pen. En met pennen kun je soms contracten tekenen bij Bayern München…"

Duitse media weten dat Der Rekordmeister de zoektocht naar een nieuwe trainer heeft gestaakt, nu Flick het vertrouwen krijgt. Dat betekent dat Erik ten Hag niet meer in beeld is. De trainer van Ajax werd maanden in verband gebracht met Bayern.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws