Vertrek Salah niet uitgesloten: 'Hij wil die grote transfer naar Real of Barça'

Vertrek Salah niet uitgesloten: 'Hij wil die grote transfer naar Real of Barça'

Gepubliceerd: woensdag 26 februari 2020 om 13:00wo 26-02-2020 om 13:00

Mohamed Salah is van onschatbare waarde voor Liverpool, maar toch sluiten Gary Neville en Jamie Carragher niet uit dat hij vertrekt bij The Reds. Neville denkt zelfs dat de 27-jarige Egyptenaar de club gebruikt als een springplank naar Real Madrid of FC Barcelona.

"Ik zei achttien maanden geleden al dat ik denk dat Salah gaat vertrekken bij Liverpool", zegt de voormalig rechtsback van Manchester United bij Sky Sports. "Ik denk dat de Liverpool-fans daarom ook wat terughoudend zijn in het tonen van hun liefde voor Salah. Ik denk dat er een gevoel heerst dat hij bij Real Madrid of Barcelona wil spelen. Hij wil die grote transfer."

Volgens Neville is dat geen kritiek aan de vleugelaanvaller, die sinds 2017 in 140 officiële duels voor Liverpool 90 keer scoorde en 37 assists gaf. "Ik speelde met David Beckham, Ruud van Nistelrooy en Cristiano Ronaldo. Allemaal ambieerden ze de Ballon d'Or en spelen voor Real Madrid. Ze wilden in de schijnwerpers staan en voor de grootste club ter wereld uitkomen. Ik denk dat Salah Liverpool uiteindelijk als een springplank ziet. Hij wil op het hoogste niveau spelen en laten we eerlijk zijn: voor veel spelers zijn Real en Barça het hoogst haalbare."

Carragher vermoedt dat de Liverpool-fans daar niet heel rouwig om zouden zijn. Het clubicoon ziet zes spelers van wereldklasse rondlopen op Anfield: Alisson Becker, Trent Alexander-Arnold, Virgil van Dijk, Sadio Mané, Roberto Firmino én Salah. "Ik denk dat de fans die eerste vijf voor geen geld in de wereld zouden verkopen, geen enkele kans. Maar als je ze 150 miljoen biedt voor Salah, hoeven ze geen twee keer na te denken."

Poll

Wat zou jij doen als je Salah was?

(1782 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws