Romero scoorde pas vijf keer: 'Ver weg van zijn niveau voordat PSV hem kocht'

Romero scoorde pas vijf keer: 'Ver weg van zijn niveau voordat PSV hem kocht'

Gepubliceerd: donderdag 27 februari 2020 om 15:27do 27-02-2020 om 15:27

Maximiliano Romero wil voor een nieuwe kans gaan bij PSV, maar ook voor Vélez Sarsfield verkeert hij momenteel niet in topvorm. Desondanks is er vertrouwen in de potentie van de 21-jarige Argentijn.

"Hij is op dit moment ver weg van zijn niveau voordat PSV hem kocht", stelt Ramiro Boz, lid van Somos Vélez, een organisatie die Vélez Sarsfield op de voet volgt, in gesprek met Omroep Brabant. "We herkennen hem ook niet meer in de Romero die we van vóór de PSV-transfer kennen."

Dat moet ook Germán Feld beamen. Romero scoorde pas vijf keer. "Het vertrouwen ontbreekt bij hem en dat is natuurlijk wel belangrijk voor een spits. Vijf goals is niet goed, maar het ligt niet alleen aan Romero", zegt de presentator van Radio Lider 91.1 in Buenos Aires. "De trainer van Vélez, Gabriel Heinze, speelt met een bepaalde tactiek waarbij juist de middenvelders veel scoren. De spits, in dit geval Romero, moet telkens het vuile werk opknappen."

Feld denkt dat het wel goedkomt met Romero. "Hij is pas 21, dus hij heeft nog wat jaren voor zich. Uiteindelijk gaat deze periode hem ook weer helpen in zijn verdere loopbaan. Ik denk dat hij na dit seizoen weer terugkomt bij PSV en dan kan het zomaar nog eens een succes gaan worden."

Daar sluit Boz zich bij aan. "Ik denk dat hij bij PSV nog steeds zijn belofte gaat inlossen. Hij heeft hier zijn potentie al getoond voordat PSV hem haalde, dus ik kan niet geloven dat het opeens weg is bij hem."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Geloof jij nog in Romero?

(4429 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws