Romero denkt aan terugkeer bij PSV: 'Je zag bij afwerkvormen wel dat hij goed was'

Romero denkt aan terugkeer bij PSV: 'Je zag bij afwerkvormen wel dat hij goed was'

Gepubliceerd: dinsdag 25 februari 2020 om 21:38di 25-02-2020 om 21:38

Laatste update: dinsdag 25 februari 2020 om 23:08di 25-02-2020 om 23:08

PSV-doelman Yanick van Osch denkt dat hij Maximiliano Romero op termijn weer bij PSV zal zien. De miljoenenaankoop wordt momenteel verhuurd aan Vélez Sarsfield in thuisland Argentinië, maar lijkt erop gebrand om zijn belofte in Eindhoven alsnog waar te maken.

De 22-jarige Van Osch – die onlangs na langdurig blessureleed zijn rentree in de Keuken Kampioen Divisie maakte – schoof dinsdag aan bij PSV TV, waar de situatie van Romero werd besproken. Het management van de spits liet deze week weten dat Romero zijn tot medio 2023 doorlopende contract wilde respecteren, nadat zijn eerste periode in Eindhoven weinig succes had opgeleverd. "Het is voor zo'n jongen ook lastig om zijn vertrouwde omgeving in Argentinië te verlaten. Hij was ook nog superjong (negentien, red.)", voert Van Osch aan als verzachtende omstandigheid.

De doelman zag tijdens de trainingen echter al de klasse bij de Argentijn. "Tijdens de afwerkvormen zag je wel dat hij gewoon een hele goede spits is. Ik denk dat het goed is dat hij nu daar nu minuten maakt en dat hij misschien daarna weer hierheen komt."

Romero heeft dit seizoen drie keer gescoord in negentien officiële duels namens Vélez Sarsfield. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws