'Real Madrid en Borussia Dortmund praten over zomertransfer Haaland'

'Real Madrid en Borussia Dortmund praten over zomertransfer Haaland'

Gepubliceerd: donderdag 27 februari 2020 om 20:19do 27-02-2020 om 20:19

De kans bestaat dat Borussia Dortmund Erling Haaland al heel snel weer kwijtraakt. De Noorse spits staat op de radar van Real Madrid. De clubs zouden zelfs al met elkaar in gesprek zijn.

Dat meldt Marca, de belangrijkste sportkrant van Spanje. Haaland is pas vanaf het begin van dit seizoen bekend geworden bij het grote voetbalpubliek. Hij scoorde aan de lopende band in de Champions League voor Red Bull Salzburg en verdiende daarmee in januari een toptransfer naar Dortmund.

Die stap blijkt niet te groot, want ook in Duitsland gaat Haaland als een raket. Hij maakt in de Bundesliga het ene na het andere doelpunt en scoorde vorige week twee keer in de achtste finales van de Champions League tegen Paris Saint-Germain.

Marca meldt donderdag dat Real in Haaland een belangrijke optie voor de spitspositie ziet. De club is naar verluidt zelfs al in gesprek met Dortmund om te praten over een eventuele zomertransfer. Bedragen worden door Marca niet genoemd, maar zeker lijkt wel dat Real heel diep in de buidel moet tasten.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Haaland kan Real Madrid al aan

(3779 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws