Lammers weet ogen bij PSV op zich gericht: 'Ik neem de verantwoordelijkheid'

Lammers weet ogen bij PSV op zich gericht: 'Ik neem de verantwoordelijkheid'

Gepubliceerd: zaterdag 29 februari 2020 om 08:05za 29-02-2020 om 08:05

Laatste update: zaterdag 29 februari 2020 om 16:00za 29-02-2020 om 16:00

Sam Lammers is er klaar voor om zijn PSV weer bij de hand te nemen de komende periode. Na een lange, vervelende blessure wil de centrumspits nu eindelijk eens belangrijk zijn voor de Eindhovenaren.

Lammers raakte na zijn huurperiode bij sc Heerenveen zwaar geblesseerd aan zijn knie. Een mokerslag voor de spits. "Als je dan bij PSV terugkomt en zo snel lang eruit ligt, is dat een flinke klap. De eerste dagen waren de moeilijkste, omdat het een blessure was waarmee ik bijna niks kon of mocht. Alleen op de bank liggen. Nou, daar ben je heel snel op uitgekeken", verzucht Lammers in het Eindhovens Dagblad. "Het werd pas makkelijker toen ik weer aan de slag mocht met oefeningen en voorzichtig kon trainen."

Inmiddels is Lammers weer fit en zijn er vele ogen op hem gericht, kijkende naar de dunne spoeling in de PSV-aanval. "Ik neem de verantwoordelijkheid. Scoren is het belangrijkste in mijn rol, maar ik streef er ook naar om het elftal te helpen en beter te laten functioneren. Er zijn voor ons absoluut nog mogelijkheden om een mooie eindklassering te pakken. Glansrijk winnen zal echt niet altijd mogelijk zijn. Als we dan maar zorgen dat we winnen, net als zondag tegen Vitesse", besluit hij.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws