Dreun voor Roda JC: 'Verberne krijgt geen dispensatie en mag seizoen niet afmaken'

Dreun voor Roda JC: 'Verberne krijgt geen dispensatie en mag seizoen niet afmaken'

29-02-2020 09:13
121

Roda JC moet snel op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor de rest van het seizoen. De Limburgers mogen namelijk niet verder met Maurice Verberne, die niet langer dispensatie krijgt.

1limburg meldt zaterdagochtend dat Roda van de KNVB te horen heeft gekregen dat Verberne het seizoen niet mag afmaken in Kerkrade. Na het ontslag van Jean-Paul de Jong kreeg Verberne voor vijf wedstrijden dispensatie, maar daar blijft het dus bij.

Omdat Verberne niet over de benodigde trainerspapieren beschikt mag hij van de KNVB niet langer voor de groep staan bij Roda. Het duel met NAC Breda van 8 maart is het laatste duel dat Verberne hoofdtrainer mag zijn bij de Limburgers, die daarna een andere oefenmeester met de benodigde diploma's aan moeten stellen.

De beslissing van de KNVB zorgt voor de nodige teleurstelling bij Verberne, die graag aan was gebleven als hoofdtrainer. "Ik had graag meer willen laten zien, dan ik tot nu toe heb gedaan." Ook Jeffrey van As reageert kort op het nieuws. "Zo zijn de regels en daar hebben we ons aan te houden", aldus de teleurgestelde technisch directeur van Roda.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie