Gattuso maakt opvallende vergelijking: 'Zo knap als Brad Pitt, zo lelijk als ik'

Gattuso maakt opvallende vergelijking: 'Zo knap als Brad Pitt, zo lelijk als ik'

01-03-2020 07:37
19

Gennaro Gattuso heeft een duidelijke boodschap voor zijn spelers bij Napoli. De trainer zag zijn spelers zaterdag met 2-1 winnen van Torino, maar kwam na de wedstrijd weer met een typische 'Gattuso-uitspraak'.

Gattuso is op zijn persconferenties altijd wel goed voor een paar goede quotes en ook deze keer was het dus weer raak. "Ik wil dat wij zo knap zijn als Brad Pitt wanneer we de bal hebben en zo lelijk als ik wanneer we hem terug moeten veroveren", laat hij op de persconferentie weten, opgetekend door Corriere dello Sport.

Naast deze opmerkelijke uitspraak ging Gattuso ook in op serieuze zaken. Zo is het nog steeds niet duidelijk of Dries Mertens na dit seizoen nog actief is bij Napoli. "De contractverlenging van Mertens? Ik hoop dat het bespreekbaar is. Alle spelers zijn sterk, we moeten onze weg nog vinden. We zijn constant qua resultaten en verbeteren onszelf continu."

Coronavirus
Napoli kwam dit weekend dus wel in actie, terwijl het overgrote deel van de andere teams geen wedstrijd speelt door het Coronavirus. "Ten eerste: respect voor alle overleden en zieke mensen", vervolgt Gattuso. "Het is altijd beter om voor publiek te spelen, maar als er besloten wordt om achter gesloten deuren te spelen moeten die wedstrijden ook doorgaan. De ranglijst gaat op deze manier verschillen tonen."