Gattuso: 'Barcelona scoorde ook niet als we hele avond hadden gespeeld'

Gattuso: 'Barcelona scoorde ook niet als we hele avond hadden gespeeld'

Gepubliceerd: dinsdag 25 februari 2020 om 23:40di 25-02-2020 om 23:40

SSC Napoli-trainer Gennaro Gattuso is niet bepaald onder de indruk van wat FC Barcelona dinsdagavond in Italië heeft laten zien. Zijn ploeg speelde thuis met 1-1 gelijk, maar kreeg wel de beste kansen van de wedstrijd.

"We hadden het beter kunnen doen in een paar counters, maar we deden wat we moesten doen", zegt Gattuso tegen Sky Sport Italia. "We gaven slechts een paar kansen weg. Ik ben teleurgesteld dat we niet meer hebben gecreërd, maar het is niet gek dat je vermoeid wordt als je zo hard werkt. Helaas kun je je geen fouten verloorloven tegen Barcelona."

Napoli speelde bij balbezit van Barcelona met elf man op eigen helft. Dat werkte. "Als je goed gepositioneerd staat kun Barcelona drukzetten wat ze willen, maar dat maakt dan geen verschil. Messi kan wel problemen veroorzaken als hij aan de wandel gaat."

"Barcelona heeft ons amper pijn gedaan", vervolgt Gattuso. "Ze hebben amper een schot op doel gelost. We hadden de hele avond door kunnen spelen, dan hadden ze nog niet gescoord, maar we kregen één goal tegen na een kleine fout. Ze hebben ons geen pijn gedaan, ze hebben ons gekieteld."

Poll

Wie gaat er door?

(840 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws